top of page

OM MEG

GESTALTTERAPEUT 

SOLVEIG HØEGH-KROHN

  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
  • Instagram

PERSONLIGHET OG TERAPEUTISK STIL

Jeg er en personlig, varm og autentisk person og terapeut. Det er viktig for meg å skape en trygg relasjon der det er rom for deg å være, å utforske det som er utfordrende, og å finne frem til hvordan du kan få det bedre. Jeg har en terapeutisk stil som bygger på empati, nærvær og ikke bedømmelse. 

UTDANNELSE

Jeg er utdannet ved Norsk Gestaltinstitutt hvor jeg har tatt en 4årig terapeututdannelse. Norsk Gestaltinstitutt er en offentlig godkjent høyskole.

 

Jeg har også en Mastergrad i Peace & Conflic-studies fra Universitetet i Oslo, med psykologi og idehistorie som de viktigste fagene i emnekretsen. 

ERFARING

Jeg har jobbet som gestaltterapeut siden 2011, og har etterhvert  lang erfaring med samtaler, både individualterapi og parterapi. 

Jeg har jobbet med de fleste problemstillinger, blant annet indre uro, angst, depresjon, sorg, sinne, utbrenthet, søvnvansker, selvkritikk, skam, selvfølelse

"I enhver situasjon ligger mulighet til vekst og utvikling".

Jeg jobber også som formidler, og underviser i Motiverende Intervju ved Høgskolen i Innlandet, samt for private og offentlige aktører. Jeg har undervist i dette siden 2007. Dette er en samtalemetode der målet er å skape indre motivasjon, og jeg bruker mange av teknikkene både i terapi, parterapi og coaching. Se mer her..

Om du er nysgjerrig på motiverende intervju, kan du lytte til denne podcasten, som jeg har laget på bestilling fra helsedirektoratet

MI+podcast.png

Tilbakemelding fra tidligere klienter

"Solveig utstråler en personlighet som gjør at du føler deg sett og ivaretatt. Hun har en utrolig empati og evne til å sette seg inn i dine følelser. Jeg vil anbefale Solveig som terapeut på det varmeste. For meg var det virkelig effektfullt. Trine 42" 

"Allerede etter første samtale, følte jeg ro i kroppen – det ga meg styrke og bedre kontroll” Anne 35"

"Solveig fikk meg til å se ting fra andre perspektiv og hun hjalp meg å gjenoppdage noe essensielt  ved meg selv!" (Takk!) "Peder 33"

"Solveig var interessert, engasjert, fornuftig, og jeg kunne snakke fritt med henne. Hun hjalp meg på vei, fikk meg til å åpne meg, fikk meg til å se ting fra et annet perspektiv. Cecilie 40"

Kontakt

Ta kontakt for å bestille time, eller en kort kartleggingssamtale på 10 minutter.

bottom of page